Με μέηλ ο Πρόεδρος του ΔΣ μας αποδεικνύει - όπως και δια ζώσης μας γνωστοποίησε - πως μας έστειλε την Ημερήσια Διάταξη της 15ης Συνεδρίασης, όπως και στα υπόλοιπα ΜΜΕ, αλλά για λόγους που οφείλονται στην forthnet (συγκεκριμένα στο syzefxis) αυτή δεν έφτασε στα ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια κανενός παραλήπτη. Και "απαιτεί" όπως αναφέρει να του ζητήσουμε συγνώμη για την αναφορά μας στο "Σχολιασμοί ενόψη της αυριανής συνεδρίασης", όπου του καταλογίζαμε ότι παίζει ένα "μεροληπτικό παιχνίδι ενημέρωσης". 


Πολύ ευχαρίστως να ζητήσουμε συγνώμη από τον κ. Στεφανίδη. Όχι γιατί το "απαιτεί" αλλά γιατί τον ευχαριστεί και αισθάνεται πως τον δικαιώνει. Όμως θα πρέπει να του τονίσουμε ότι:


κλικ για μεγέθυνση
Στο προσωπικό του ιστολόγιο  είχε αναρτηθεί από τις 26 Αυγούστου όπως και σε φιλικά του ιστολόγια στις 28, ενώ η "αποτυχημένη" αποστολή στα "λοιπά" μπλογκς έγινε στις 29.
Και ενώ στις 30 γνώριζε ότι δεν είχε παραληφθεί (όπως φαίνεται στην καταγραφή του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου που μας έστειλε σήμερα - φωτο) δεν επανέλαβε την προσπάθεια αποστολής παρά την επομένη 31 Αυγούστου (ημέρα της συνεδρίασης) το μεσημέρι.


Φίλε Κυριάκο, πίστεψέ μας, δεν σε κυνηγάει κανείς. Εμείς γνωρίζουμε πως είσαι άδολος. Θα πρέπει όμως να το επικοινωνήσεις στην πράξη και κυρίως στους δημότες.


ΥΓ. Η ιστοσελίδα μας σου απευθύνει τις καλύτερες ευχές για το στερνοπούλι σου (τη Χριστίνα) που βαφτίστηκε την περασμένη βδομάδα. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.