Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
·         Αίθριος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με κάποια αστάθεια στα ορεινά κυρίως της Κ. Μακεδονίας και  με λιγότερη πιθανότητα στην Α. Μακεδονία και Θράκη.

·         Από τη Δευτέρα το βράδυ αλλαγή σκηνικού με βροχές και τοπικές καταιγίδες με κύμα που έρχεται από δυτικά και θα επηρεάσει τις πρωινές ώρες της Τρίτης την Κ. Μακεδονία και στη συνέχεια και την Α. Μακεδονία και Θράκη, που θα διαρκέσουν και την Τετάρτη.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση (10 0C) και θα κυμανθεί στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (23-24 0C).
Την Τρίτη τη χαρακτηρίζει η ένταση των βροχοπτώσεων και των τοπικών καταιγίδων ενώ την Τετάρτη τα φαινόμενα θα είναι πιο ήπια αλλά η πτώση της θερμοκρασίας πιο αισθητή. Η αστάθεια φαίνεται να παραμένει και τη Πέμπτη κυρίως για τις παράκτιες περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.