Η βουλευτίνα του κυβερνώντος UMP, Βαλερί Μπουαγιέ, η οποία κατέθεσε το νομοσχέδιο που ψήφισε η γαλλική Εθνοσυνέλευση ανέφερε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της ενώ η ιστοσελίδα της παραβιάστηκε μάλλον από Τούρκους κράκερ. Η Μπουαγιέ, που εκλέγεται στη Μασάλια, είχε καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων η υπερψήφιση της οποία προκάλεσε....
την οργή της Τουρκίας. Σε δηλώσεις της διευκρίνιζε ότι δέχτηκε στο Twitter και το Facebook απειλές κατά της ζωής της, απειλές για σωματική βία αλλά και λεκτική βία. Οι απειλές ήταν μερικές φορές «σε πολύ υψηλούς τόνους».

Οι Αρχές, αναφέρει η Figaro, επιβεβαίωσαν πάντως ότι η Μπουαγιέ και η οικογένεια της τέθηκαν σε διακριτική προστασία, περισσότερο προληπτικά παρά για ότι η αστυνομία εκτιμά ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.