Την Παρασκευή 9/12 μάς καλεί ο δήμαρχος να στολίσουμε την πόλη (το κάλεσμά του εδώ)

Ο δήμαρχος θέλει την Αθήνα καθαρή, στολισμένη και να γιορτάζει για να πείσει (πανταχόθεν) ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη χώρα, ότι κανείς δεν υποφέρει, κανείς δεν οργίζεται, ότι όλοι μένουμε να τον απολαμβάνουμε τον βιασμό. Κι εντάξει αυτός τη δουλειά του κάνει (και πληρώνεται αδρά για να τα κάνει), το παράξενο είναι ότι τον βοηθάνε κιόλας!!!

Ποια είναι αυτά τα σχολεία που θα συνδράμουν στον εμπαιγμό εθελοντικά; Ποιοι είναι αυτοί οι δάσκαλοι που θα διαθέσουν τους μαθητές τους γι’ αυτόν τον σκοπό; Το τρις χειρότερο βέβαια είναι ότι έχει στη διάθεσή του 700 καλλιτέχνες… Πού βρήκε τόσους καλλιτέχνες να σταθούν στο πλευρό του; Κατά την αντίδρασή μας γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας στο δικό μας;

Επειδή εγώ είμαι από τους άλλους, τους θιγμένους, αυτούς που δεν συμφωνούν με το ξεπούλημα της χώρας, αυτούς που πονάνε τούτα τα Χριστούγεννα και δεν μπορώ να γιορτάσω γιατί το θεωρώ ατιμωτικό/αντιπατριωτικό να χαίρομαι όταν η Ελλάδα ολάκερη υποφέρει, με βρίσκει σύμφωνη ένα άλλο κάλεσμα:
 Γι’ αυτό, μάλιστα, αξίζει να παραβρεθώ. Στις 6, την ώρα που θα δίνει το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής στην πόλη….

Στεφανία Λυγερού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Δεν ξερω αν ο Πιτσιρικος το ειπε σαν καλεσμα, αλλα συμφωνω! Να καει το δεντρο! Αφου δεν καιγονται στο πυρ το εξωτερο μερικοι μερικοι...ε οχι να το παιζουμε και ευτυχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.