forologiaΗ κυβέρνηση, παρά την κρισιμότητα της οικονομικής κατάστασης της χώρας, εξακολουθεί να ξεζουμίζει τα κατώτερα εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας, ενώ αφήνει ακόμη στο απυρόβλητο μεγαλοοφειλέτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσο και μεγαλοφοροφυγάδες.

Όχι μόνο δεν τους αγγίζουν, αλλά με υπουργικές αποφάσεις αποδεσμεύουν και τραπεζικούς τους λογαριασμούς για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου.
Συγκεκριμένα, πριν ένα μήνα, με την ΔΝΥ Γ 1108482/23-07-2012 απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών, έγινε άρση του μέτρου της δέσμευσης του 50% των καταθέσεων και των λογαριασμών στις τράπεζες και τα άλλα πιστωτικά ιδρύματα συγκεκριμένου ομίλου εταιριών, που είχε επιβάλλει η αρμόδια ΔΟΥ.
Ο εν λόγω όμιλος έχει γίνει επίσης, αποδέκτης πλαστών και εικονικών τιμολογίων ύψους πολλών εκατομμυρίων και διεκδικεί επιστροφή ΦΠΑ.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.