Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ανακοινώνει στους συνταξιούχους του ότι θα πρέπει στις αμέσως προσεχείς ημέρες να ανταποκριθούν στην υποχρέωση συμπλήρωσης των στοιχείων του μητρώου τους, με τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ, στην περίπτωση έλλειψής τους, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό κάλεσμα των Υπηρεσιών του Οργανισμού.

Σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, θα διακόπτεται η σύνταξη όποιων συνταξιούχων δεν δηλώσουν τα παραπάνω στοιχεία, στην προθεσμία που θα τους δοθεί.

Η αναγραφή Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) σε κάθε συνταξιοδοτική παροχή, επίδομα ή βοήθημα είναι απαραίτητη προκειμένου, με τη συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, να καταπολεμηθεί η εισφοροδιαφυγή και η φοροδιαφυγή, με αδήλωτες ή χαμηλότερες από τις πραγματικά καταβληθείσες συντάξεις.  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.