- Άνδρες των ΜΑΤ έβριζαν τους συγκεντρωμένους
- Προφανώς ήταν έγκλημα των ΑΜΕΑ η επιθυμία να επιδόσουν ψήφισμα στη Βουλή
- Κατέβασαν δυο κλούβες και μια διμοιρία των MAT στη Βουλή για τα... ΑΜΕΑ!

Μοιάζει απίστευτο αλλά όπως αποδεικνύει ο φωτογραφικός φακός είναι πέρα για πέρα αλήθεια...

Άνδρες των ΜΑΤ δε δίστασαν να αποδείξουν τον ανδρισμό τους και να χτυπήσουν με τις ασπίδες τους τους ανθρώπους με αναπηρία που είχαν φτάσει μέχρι τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των επιδομάτων τους. Ήταν να περάσουν στη Βουλή για να επιδόσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Και προφανώς αυτό, για τους ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, είναι έγκλημα!



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.