Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Κέντρου Φυσικής Καλλιέργειας, θα πραγματοποιηθεί στη Ν. Ραιδεστό, το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου, εργαστήριο δημιουργίας λαχανόκηπου.
Είναι μια σειρά από εργαστήρια που ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια και έχουν ως στόχο:
Να μας δώσουν την δυνατότητα (χωρίς να οργώνουμε, να χρησιμοποιούμε δηλητήρια και χημικά λιπάσματα) να γίνουμε αυτάρκεις σε διατροφικό επίπεδο.

Στη διάρκεια, θα παρατηρήσουμε ότι τρώγοντας σωστά και υγιεινά και ζώντας σ’ ένα φυσικό περιβάλλον, θα βελτιώνεται η υγεία μας. Θα ξεκινήσουμε να έχουμε όλο και λιγότερη εξάρτηση από τα χημικά φάρμακα και η πορεία της υγείας μας, θα βρίσκεται πια στα δικά μας χέρια.

Όταν λοιπόν φτιάξουμε τη διατροφή και την υγεία μας, θα καταλάβουμε ότι δεν χρειαζόμαστε γκουρούδες και πεφωτισμένους προφήτες. Δεν χρειαζόμαστε να είμαστε εξαρτημένοι από οτιδήποτε κι ο καθένας από μας θα μπορεί να βρει την αλήθεια μέσα από την επαφή του με τη φύση, δηλαδή θα μιλάμε για αυτάρκεια και σε νοητικό επίπεδο.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ιδρυτής της Φυσικής Καλλιέργειας στην Ελλάδα Μανίκης Παναγιώτης.
Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή.
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν.
Ώρα έναρξης: 09 π.μ.
Πληροφορίες : Κος Σοφοκλής (τηλ. 6937124250)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.