Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκης αναφέρεται στο τι μπορεί να κάνει ο ελλαδίτης καταθέτης που βλέπει τις καταθέσεις του να κάνουν φτερά μπροστά τα μάτια του, και συκεκριμένα:
-να απαιτήσει από τις κυπριακές τράπεζες τη μεταβίβαση των καταθέσεών του σε άλλη τράπεζα,
-να προχωρήσει σε αγωγή κατά αυτών σε περίπτωση μη ικανοποίησης του αιτήματός του
-να ζητήσει αποζημίωση από το ελληνικό κράτος, εφόσον τα κυπριακά υποκαταστήματα απορροφήθηκαν από εγχώρια τράπεζα, με παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης, γεγονός που την καθιστά συνυπεύθυνη απέναντι στους Ελληνες καταθέτες, σύμφωνα με το νόμο εγγύησης των τραπεζικών καταθέσεων.
Ολα αυτα σε μια χώρα που προσεχώς χάνει την υπόστασή της ως κράτος, σε μια εποχή που η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ αποκαλείται “κούρεμα καταθέσεων”...

Απόσπασμα από την εκπομπη “ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” του Γ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV, την 25η Μαρτίου 2013


Download with Vixy
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.