Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Διοργανώθηκαν χθες  (Σα. 9.3.2013) στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Περαίας.  Συμμετείχαν οι αθλητικοί σύλλογοι του “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ” ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και του “ΑΙΑΝΤΑ” ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.
Σκοπός της συνάντησης, ήταν να παρουσιάσουν οι αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων, τα αγωνιστικά τους προγράμματα εν όψει της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο (6 & & Απριλίου).

Ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ συμμετείχε με τον προπονητή κ. Χρήστο Ιωαννίδη και τους αθλητές: ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΜΕΛΗ, ΑΓΓΕΛΟ ΘΕΜΕΛΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΜΠΕΛΙΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ.
Ο «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ συμμετείχε με τον προπονητή  κ. Βαλέριο Γκεβορκιάν και τους αθλητές: ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΤΟΣΙΤΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΣΙΣΚΟ, ΖΑΧΟ ΣΠΥΡΙΔΗ, ΒΑΣΙΔΗ ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ, ΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΑ ΤΖΟΥΤΖΙΑ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΛΚΑΝΟΥ, ΑΓΓΕΛΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ και ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.
Οι γονείς και οι φίλοι του αθλήματος που παρακολούθησαν τις επιδείξεις, εκφράστηκαν με επαινετικά σχόλια για τις αθλητικές επιδόσεις των παιδιών και τις προσπάθειες των προπονητών και των διοικήσεων.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους αθλητές και στις αθλήτριες στους προκριματικούς.

Δείτε το σχετικό μας βίντεο: 

Convert this YouTube with Freecorder
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.