“H αστυνομική επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου σε όλη την επικράτεια”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την επέμβαση της αστυνομίας στο άδειο πολυτεχνείο.
Ο πανικός της κυβέρνησης είναι εμφανής και διάχυτος.
Η προληπτική επέμβαση απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εντός του Πολυτεχνείου εχει ως βασικό στόχο την τρομοκράτηση του λαού και την περιστολή των ελευθεριών.
Επίσης, η προκλητική και αποκλίνουσα συμπεριφορά της κυβέρνησης έχει στόχο την δημιουργία συνθηκών πολέμου.
Σε μια άσχετη στιγμή ψάχνει άλλοθι για να αντεπιτεθεί πριν έρθει ο Σεπτέμβρης
Απο δω και πέρα η ευθύνη ανήκει στην κοινωνία. Ο “αφοπλισμός” του μνημονιακού συρφετού είναι ένα ζήτημα που αφορά τον καθένα.
Τώρα διαλέγουμε στρατόπεδα!

Βασίλειος Τσάμης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ούτε τρομοκράτηση του λαού, ούτε περιστολή των ελευθεριών δείχνει η επέμβαση στο Πολυτεχνείο.
    Τελειώσαμε με τις μακακίες του καθενός ψευτοαριστερού!
    ΕΠΙΤΕΛOYΣ μπορεί και παρεμβαίνει η αστυνομία χωρίς να παίρνει την άδεια της "Συγκλήτου", του "πρύτανη", των ξεπουλημένων "καθηγητάδων" των συνταξιούχων φοιτητών των...πακιστανών, των μαύρων, των κουκουλοφόρων, των κάθε είδους τσογλανιών που έτρεχαν και κρύβονταν στα πανεπιστήμια καταστρέφοντας τα πάντα (ελέω " πανεπιστημιακού ασύλου ") και πάει λέγοντας και που επί δεκαετίες τους έχουμε "πληρώσει" χάριν της μεταμοντέρνας "νεοαριστερίστικης" νοοτροπίας του μεταπολιτευτικού βαζέλληνα!
    Κατά τα άλλα όλοι θέλουν τους μισθούς των γερμανών, την κοινωνική μέριμνα των σουηδών, την ασφάλεια των ελβετών κλπ
    Για να έχουν την τάξη όμως που έχουν εκεί, ούτε λόγος...
    Πούσαι ρε Αλέξη (Τσίπρα), ακόμα να κάνεις καμιά δήλωση για τους ....φασίστες, που επιτέλους καθάρισαν την βρωμιά;
    Που νάναι άραγε τα ωραία εκείνα χρόνια που πουλούσες μούρη κι εσύ κάνοντας δηλώσεις, όντας φυσικά γραναζάκι του συστήματος...Φυσικά αυτά είχε το μαγαζάκι σου, αυτά "πουλούσες"... Ένα "άσυλο" είχες φουκαρά για να κάνεις και "πολιτική", πάει κι αυτό...
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
    «…Συνελήφθησαν οι τρεις εκ των έξι προσαχθέντων κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Οι άλλοι τρεις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Έξι οι προσαγωγές από την έφοδο στο Πολυτεχνείο
    Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων και ένας εξ αυτών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.
    Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο ΕΜΠ προκάλεσε νέα αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    «Δεν ήξερα ότι η αστυνομία μπορεί να λειτουργεί και ως κλέφτης σε αυτή τη χώρα. Να πηγαίνει χαράματα το πρωί και να εισβάλει στο Πολυτεχνείο, κλείνοντας τους γύρω δρόμους και να παρουσιάζει εικόνα πολιορκημένης πόλης» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.»
    …και Μέγας πολιτικός, ο Μέγας…Παναγιώτης Λαφαζάνης, συμπληρώνω…
    Λέγε Λαφαζάνη και κάθε Λαφαζάνη τέτοιες μπαρούφες και θα πας και συ και το… κόμμα σου μπροστά!
    Και να χαίρεσαι τους λεβέντες τους πιστολάδες σας!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.