Διαβάζουμε (χωρίς αλήθεια να έχουμε εκπλαγεί) για τη νέα μεταπήδηση του Χάρη Καστανίδη από την Κοινωνική Συμφωνία στην Δημοκρατική Αριστερά. Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να συμπορευθεί με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη όταν οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν του επέτρεψαν να χτυπήσει την πόρτα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρότι θα το ήθελε, όπως έχει στο παρελθόν γραφεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός και δεξί χέρι του ΓΑΠ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και συμφώνησαν για την δημιουργία ενός ευρύτερου μετώπου στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και στην ευρύτερη προσπάθεια ανασύστασης της κεντροαριστεράς (μάλλον της μνημονιακής).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κεφάλας, μια ζωή να τα΄χει καλά με όλους και «παντός καιρού».
    Ανάθεμα αν θυμάται από πού ξεκίνησε, ποιους υποστήριζε, τι έλεγε και τι θέλει τώρα με τις καινούργιες μπαρούφες και «συνεργασίες».
    Μέχρι και η μπίλια της ρουλέτας κάποτε «κάθεται», ο Καστανίδης δεν θα βρει κάπου να «αράξει»;
    Χάρη, πες αλεύρι, ο Γιωργάκης σε γυρεύει…
    Ας σου προτείνει τίποτε ο Τζέφρυ και θα σου πω εγώ αν θα γίνεις πάλι «σφαίρα» για καινούργιες δόξες και να (ξανα)σώσετε πάλι την Ελλάδα…
    Αυτά Χάρη και…καληνύχτα!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.