Του Γιώργου  Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Την 90στή επέτειο από την ίδρυση της Περαίας  γιορτάζουν  τις ημέρες αυτές οι δημότες του Δ. Θερμαϊκού.
Την φορά αυτή με πολύ περισσότερες εκδηλώσεις απ΄ ότι άλλοτε.
Εκδηλώσεις πολιτιστικές  και αθλητικές , συναυλίες (Γιώργου Χατζηνάσιου , χορωδιών), βραδιά μοντέρνων χορών, αναβίωση μικρασιάτικου γάμου, παραδοσιακών παιχνιδιών κλπ. Επίσης με λαμπαδηδρομίες, αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων, γιορτή  φασουλάδας και διάφορες άλλες εκδηλώσεις που αναφέρονται στην ζωή και στις συνήθειες των προγόνων.
Στις αθλητικές ανήκουν και  ο 1ος Κολυμβητικός  Αγώνας  Ανοιχτής Θάλασσας  (1st Thermaikos  Open  Water 2013 ) και περιελάμβανε την συμμετοχή 3 γκρουπ αθλητών/αθλητριών  διαφόρων ηλικιών, καθώς και το 1ο Πανόραμα Αθλητισμού, που έγιναν χθες 15 Σεπτεμβρίου.
Η διοργάνωση της πρώτης  ανήκει  στο Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τον Κολυμβητικό Αθλητικό Όμιλο Θερμαϊκού (Κ.Α.Ο.Θ.), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .
Η δεύτερη  συνδιοργανώθηκε από το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και τους αθλητικούς συλλόγους ΑΙΑΣ, ΑΟΔΘ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΖΕΦΥΡΟΣ, ΠΕΡΣΕΑΣ και ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ.
 


Δείτε αποσπάσματα από τις δύο αθλητικές αυτές εκδηλώσεις 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.