(αν δεν το μπορέσουμε εμείς, δεν το μπορεί κανείς)

«Είμαστε 1. υλιστές/καταναλωτές/παρτάκηδες, 2. μιζαδόροι/λαμόγια/με ειδικότητα στο μαύρο χρήμα, 3. άβουλοι/πρόβατα/χειραγωγίσιμοι.

Συγκριτικά με ποιους;;;;;;


Το 2010 κυκλοφόρησε ένα μέιλ με στοιχεία που αποδείκνυαν ότι σαν χώρα έχουμε τον μικρότερο οικογενειακό δανεισμό!! Αυτό σημαίνει ότι το διεθνές κολπάκι των τραπεζών που στόχο είχε την υπερχρέωση των νοικοκυριών, με απώτερο σκοπό την κατάσχεση περιουσιών και υποδούλωση των λαών, στην Ελλάδα πέτυχε στον ελαχιστότερο βαθμό (ανάλογα την πάτησαν και με τα εμβόλια.. αλλά το θέμα μας είναι ο καταναλωτισμός). Συγκριτικά λοιπόν με ποιους είμαστε οι περισσότερο υλιστές/καταναλωτές/χωρίς αξίες και αρχές;

Σχετικά με τις μίζες και τα μαύρα χρήματα, αν δεν κάνω λάθος τις λαμογιές τις κάναμε με τους ΗΘΙΚΟΥΣ Γερμανούς!!! Οι περισσότερες μίζες δόθηκαν από αυτόν τον άμεμπτο, αξιοσέβαστο λαό στους άχρηστους Έλληνες. Και δεν δόθηκαν ΤΣΑΜΠΑ, αλλά αντί ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ!! Ήτοι: να αγοράζουμε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, αλλά/και για να χαρίζουμε ΜΟΝΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΑ (χρυσάφι) ΑΓΑΘΑ (γαλακτοκομικά, οπωρικά κλπ), για να μας τα μεταπουλάνε σε υψηλότατες τιμές!! Οι ηθικοί αυτοί και άμεμπτοι άνθρωποι, εξαγοράζουν όποια ελληνική κυβέρνηση γίνει εξουσία, για να κερδοσκοπούν στην καμπούρα μας.

Σχετικά με το άβουλοι/πρόβατα/χειραγωγίσιμοι. Είμαστε δύο κατηγορίες, ο λαός και οι εκπρόσωποί του. Για τον λαό έχω να πω:
1. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, που απεγνωσμένα αναζητούνται νέα πρόσωπα να δώσουν την λύση: α. κανένα κόμμα δεν μπορεί να μαζέψει τον κόσμο, β. καμία ομάδα, ηγεμονίσκος, σωτήρας δεν πείθει κανέναν.
2. Ενώ η εργατική τάξη είναι η μόνη που πλήγεται: η αριστερά έχει τα μικρότερα ποσοστά σε ολάκερη την ιστορία της.
3. Ενώ η ανάγκη για αγώνα είναι μεγαλύτερη από ποτέ: είμαστε ο μόνος λαός που οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές δεν μας σέρνουν από τη μύτη.
Για τους προδότες έχω να πω: Προσπάθησα να βρω το βίντεο με τον ολάντ που τον σέρνει η μέρκελ στον κόκκινο διάδρομο, το έχουν εξαφανίσει από το διαδίκτυο!!! (βρήκα αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=KGvfw8J7qRY (Προεπισκόπηση κι αυτό: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22777&subid=2&pubid=63658867&mmid=28496516) Όσον αφορά την μέρκελ είναι ο πιο κέρινος, άψυχος εκπρόσωπος χώρας που μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί (δες το σκηνικό με την μπύρα  http://www.youtube.com/watch?v=P5SsNW2rcYI (Προεπισκόπηση, σαν να μην κυλά αίμα μέσα της), θα κερδίσει επάξια το χρυσό βραβείο της μαριονέτας.
Συγκριτικά με αυτούς, ο δικός μας παπούλιας είναι μεν υποκινούμενος, αλλά σκαλιά πιο κάτω. Ας μην ξεχνάμε ότι τον έχουν σε καταστολή, με χάπια συντηρούν την μούμια.

Τέλος, όσον αφορά την προδοσία, που νομίζουμε ότι έχουμε την αποκλειστικότητα. Οι άλλοι λαοί δεν εμπαίχτηκαν από τους εκπροσώπους τους; Για να τους εμπαίξουν δεν πληρώθηκαν; Αυτοί οι άλλοι εκπρόσωποι που παρέδωσαν τους λαούς τους και τα πάτριά τους βορά στους κατέχοντες δεν πιάνονται για προδότες;;;;;

Το χρήμα και η εξουσία εκκολάπτουν την προδοσία, όχι ο ήλιος και η θάλασσα, για να θεωρηθεί αποκλειστικό προνόμιό μας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.