Στην Λαμία συνελήφθησαν 20 μαθητές γιατί έκαναν κατάληψη στο σχολείο τους, τους πήγαν αυτόφωρο, κατηγορήθηκαν για «ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» και καταδικάστηκαν σε 20 ημέρες φυλάκισης ΜΗ ΕΦΕΣΙΜΕΣ.
Οι γονείς διατείνονται: «δεν είναι εγκληματίες τα παιδιά μας»..
Επίσης προσπαθούν να τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, αναφέροντας τους σοβαρούς λόγους που προέβησαν στην κατάληψη (ότι δεν είχαν καθηγητές ειδικοτήτων και οι μισοί και πλέον μαθητές δεν μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές στην ειδικότητά τους)……
Η άμυνά μας είναι άλλη μια νίκη γι’ αυτούς!!! Επίθεση θέλει τώρα φίλε μου, ναι είμαστε τρομοκράτες, ναι σας θέλουμε όλους κρεμασμένους στο Γουδή!! Δεν υπακούμε στους νόμους και στα μέτρα σας, να μας βάλετε όλους μέσα!!!
(Δεν υπάρχει μόνο το σήμερα, υπάρχει και το αύριο. Παράσημο στο στήθος τους θα ‘ναι οι 20 μέρες που φάγανε τα παιδιά γιατί παράκουσαν τις εντολές της χουντικής αυτής κυβέρνησης. Μην αμύνεσαι, μην θες να γλιτώσεις, ΠΟΛΕΜΑ!!!)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Πολύ σωστά λένε οι (προκομμένοι) ...γονείς της πλάκας! "Τα παιδιά μας δεν είναι εγκληματίες". Συμφωνώ ότι τα γαϊδουράκια - παιδιά τους δεν είναι οι εγκληματίες. Γιατί οι εγκληματίες εδώ είναι οι ίδιοι οι γονείς τους ! Που κάνανε με την αδιαφορία τους τα (κακομαθημένα) βλαστάρια τους αυτό που τα έκαναν! Φαντάζομαι πως θα απαντούν, όταν τα τσογλανάκια τους ανακοινώνουν την κατάληψη που θα κάνουν.
    "Ναι γιέ μου, βεβαίως να κάνετε κατάληψη...η "δημοκρατία" θέλει αγώνες!", θα τους λένε...
    Να και ένα απόσπασμα από σχετικό σημερινό άρθρο του Θανάση Νικολαϊδη από το "Τρομακτικό" :... Εδώ όπου χάθηκε η έννοια της δημόσιας περιουσίας και του Κράτους, αδιαφορούμε για τους καταληψίες, αν δεν τους χειροκροτούμε. Κι αν τολμήσουν οι αρχές να δυσαρεστήσουν τη λεγομένη αριστερά, την υπόθεση παίρνουν πάνω τους ΠΑΜΕίτες. Μην «ελλιμενιστεί» κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά, μη πατήσει ξένος στην Ακρόπολη, μη λειτουργήσουν τα σχολεία, χωρίς τους…ήρωες των καταλήψεων στην πρώτη γραμμή. Να πάμε παρακάτω, αφού τους ρωτήσουμε αφελώς; Τι απ’ τα παραπάνω συνέβαιναν στις χώρες τους-μοντέλα του (α)υπαρκτού σοσιαλισμού;

    ΜΑΘΗΤΕΣ κατέλαβαν ένα ΕΠΑΛ κάπου στη Λαμία και τους συνέλαβε η Αστυνομία (παρουσία εισαγγελέα) για τα περεταίρω. Τι να κάνει ο Ριζοσπάστης; Το κανε πρωτοσέλιδο. (Αγώνας μέχρις εσχάτων για να καταλυθεί ολοσχερώς το Κράτος με τις δομές του και…αναδιανομή). Πώς το υποβάθμισε ο κ. Λυριτζής σχολιάζοντας τον Τύπο-εκείνος δα ο τύπος που τσέπωνε χιλιάρικο τη μέρα; «Δουλειά δεν είχε η Αστυνομία…».
    Και εκτός από τα γαϊδουράκια (καταληψίες μαθητές) και οι "δημοκράτες" γονείς δεν καταλαβαίνουν ότι είναι εκτός των άλλων και μεγάλα κορόϊδα.
    Νομίζουν ότι οι καθηγητές που τους "συμπαραστέκονται" στον "αγώνα" τους, το κάνουν για το ότι δήθεν έχουν μεγάλο νταλγκά αν θα μάθουν τα παιδιά τους γράμματα ή όχι. Ενώ στην πραγματικότητα τρίβουν τα χέρια τους για την αποχή από τα μαθήματα...Δεν αντιλαμβάνονται ότι για κάποιους ιδιαίτεράκηδες μαθητέμπορους δεν σημαίνει τίποτε άλλο από μια ακόμη ευκαιρία να τρυπώσουν στα σπίτια τους , πουλώντας στα παιδιά τους "γνώσεις" !
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.