Η συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου θα γίνει στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα Βασιλικών την 21η-11-2013, ηµέρα Πέµπτη και ώρα 19:00 µ.µ., καί στην οποία θα συζητηθούν τα παρακάτω θέµατα :

1. Έγκριση εκµίσθωσης τµηµάτων του αριθµ. 1847 αγροτεµαχίου Θέρµης και τµήµατος του αριθµ. 2 αγροτεµαχίου Ταγαράδων για επαγγελµατική χρήση και καθορισµός όρων διακήρυξης της δηµοπρασίας σύµφωνα µε την παρ. 3 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010.

2. Μίσθωση πρατηρίου καυσίµων για την αποθήκευση και διαχείριση υγρών καυσίµων του ∆ήµου Θέρµης.

3. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή & συντήρηση ποτίστρων στην Κοινότητα Λιβαδίου.

4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αξιοποίηση γεώτρησης στη θέση Μικρή Τούµπα (∆.∆. Αγ. Παρασκευής) ∆. Βασιλικών».

5. Έγκριση βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης εργασιών αναγόµωσης πυροσβεστήρων.

6. Παραλαβή της υπ αριθµ. 21/2012 µελέτης µε τίτλο «Στατική µελέτη και µελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας για το Πολιτιστικό Κτίριο Νέας Ραιδεστού».

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.