ekd.rats&via
Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Θέρμης θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση την Τετάρτη 20/11 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης με θέμα ”Ο δήμος και τα σχολεία ενάντια στη βία και στον ρατσισμό”

Η εκδήλωση αυτή επιδιώκει μια ανοιχτή συζήτηση για τη βία στα σχολεία και τον ρατσισμό με συντονιστή το δημοσιογράφο Παύλο Νεράντζη και εισηγητές:
Τον κ. Γιώργο Τσιάκαλο, καθηγητή παιδαγωγικής του Α.Π.Θ.
Την κ. Αλεξάνδρα Μητσιάλη εκπαιδευτικό-συγγραφέα. Παρουσίαση του προγράμματος ”Όψεις του φασισμού: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και Ολοκαύτωμα. Ο φασισμός τότε και σήμερα” που πραγματοποιήθηκε στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.Την κ. Φανή Βλαχάβα και την κ.Κατερίνα Καϊση εκπαιδευτικούς. Παρουσίαση των προγραμμάτων ”Αποδοχή της διαφορετικότητας” και ”Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι” που πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.