Ο Σύλλογος Φίλων-Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του, στις 13,14,15 Δεκεμβρίου 2011, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στην αίθουσα «Ιφιγένεια» (οδός Γ. Βαφόπουλου 3).
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 12.00-21.00
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 10.00-21.00
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 10.00-17.00
Θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικα δώρα, διακοσμητικά για το σπίτι, παραδοσιακά γλυκά με αγνά υλικά, σημειωματάριο-λεύκωμα με έργα των παιδιών από τα εργαστήρια του Συλλόγου από το 1998 έως σήμερα, ημερολόγιο 2014.
Όλα τα είδη του παζαριού είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι στα εργαστήρια του Συλλόγου από τα παιδιά του Δενδροποτάμου, του Παπαφείου, των Δικαστικών Φυλακών Θεσσαλονίκης και του Νεανικού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας «Το στέκι» καθώς και από τα εργαστήρια των εθελοντριών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.