Θαλπωρή δίπλα στο ‘θείο βρέφος’ βρήκαν πολλά αδέσποτα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις καταφύγιο στις φάτνες βρίσκουν άστεγοι.
Οι επίσημοι αντιπρόσωποι του θεού στην Ελλάδα, όπως ο μητροπολίτης Χρηματόδουλος εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την κατάληψη της φάντης από τα αδέσποτα.
Ο μητροπολίτης έφυγε εσπευσμένα από την βίλα του, και φτάνοντας με λιμουζίνα έξω από την φάτνη, δήλωσε ότι η εικόνα του ‘θείου βρέφους’ δίπλα στα βρωμερά αδέσποτα προσβάλει την Ελληνορθόδοξη πίστη, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν ο Ιησούς γεννήθηκε σε δωμάτιο του Χίλτον.

Επίσης τεράστια ερωτηματικά προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη, η αντοχή των αδέσποτων στην χώρα μας .
“Τα κλωτσάμε, τα χτυπάμε, τους πετάμε φόλες, και όμως υπάρχουν ακόμα” δήλωσαν στο Euronews αγανακτισμένοι μαγαζάτορες.
Λύση στο πρόβλημα φαίνεται να δίνει ο Σωτήρης Σακαβίτσης, πρόεδρος κυνηγετικού συλλόγου, ο οποίος προτείνει η νέα ρυθμιστική απόφαση θήρας του υπουργείου περιβάλλοντος να συμπεριλάβει και επίσημα το κυνήγι των αδέσποτων.


http://www.zoosos.gr/article/4895/vrekan-zestasia-ste-phatne-tes-larisas?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7151:proedros-kynigetikoy-thesprotias-kante-eythanasia-sta-kynigoskyla-an-den-ta-thelete&catid=35:generalnews&Itemid=67


από JUNGLE-Report
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.