Με την ανατολή του νέου χρόνου, δεν νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ σε κανέναν καλή χρονιά, και δεν νιώθω αυτή την ανάγκη γιατί δεν θέλω για 51η φορά να πω ψέματα σε ανθρώπους που είναι δίπλα μου και τους αγαπώ.

Νιώθω όμως έντονα την ανάγκη να τους θυμίσω κάποια πράγματα, και να συνεχίσω μαζί τους χωρίς ψέματα και ευχολόγια αλλά με αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα.

Αυτό που σήμερα ζούμε , είναι οι απόψεις και οι πολιτικές θέσεις, όλων εκείνων που μας πρόγκηξαν στο παρελθόν για τις δικές μας θέσεις. Είναι η άποψη των ανέραστων αρτηριοσκληρωτικών που όταν οι απόψεις και οι θέσεις έπεφταν στο κενό, χτυπημένα από την ίδια τη ζωή,φρόντιζαν να χλευάσουν τη δική μας ζωή . το ότι ερωτευόμαστε, το ότι αγαπάμε, το ότι πίνουμε και ότι γλεντάμε, και πάνω απ όλα, το ότι μιλάμε. Οι τρομολάγνοι σωτήρες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα ευρά τους όπως τα αποκαλούν μας εύχονταιχρόνια πολλά, μα αυτό θέλουν να ζήσουμε χρόνια πολλά, για να μας αρμέγουν. Καλή χρονιά δεν εννοούν τη δική μας χρονιά, αλλά τη δική τους. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Εμείς δεν ευχόμαστε καλή χρονιά.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη για όλους εμάς χωρίς Εσάς.

Παπατόλιος Θανάσης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.