Με μια έντονη διαμαρτυρία - καταγγελία για την αδιαφορία των υπευθύνων του Δήμου Θερμαϊκού, οι γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου, που αναγκάστηκαν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο όταν βρέθηκαν σε παγωμένες αίθουσες, τους προειδοποιούν για την επόμενη φορά που θα σημειωθεί παρόμοιο φαινόμενο  ανικανότητας. Την καταγγελία τους απευθύνουν και κοινοποιούν στους: Δήμαρχο Θερμαϊκού, Πρόεδρο Δημοτικού συμβουλίου,, Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Βογιατζή , κ.κ. Μαυρομάτη, Οικονομίδη, Παραδείση, Παράσχου, Κουκουρίκο, Μώραλη, την Πρόεδρο κοινότητας Μεσημερίου, την Ένωση Γονέων Δήμου Θερμαϊκού, την Διευθύντρια Νηπιαγωγείου Μεσημερίου και στα Τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η επιστολή καταγγελία του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου Μεσημερίου: 


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μεσημερίου με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ καταγγέλλει την αδιαφορία των υπευθύνων του Δήμου Θερμαϊκού για την προμήθεια πετρελαίου του Νηπιαγωγείου μας.

Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις της διευθύντριας του Νηπιαγωγείου για προμήθεια πετρελαίου του ολοήμερου τμήματος εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες, μια και το υπάρχον πετρέλαιο τελείωνε, την Παρασκευή 31/01/2014 το πρωί το πετρέλαιο εξαντλήθηκε και η λειτουργία του ολοήμερου τμήματος ήταν αδύνατη. Οι γονείς των παιδιών με ομόφωνη απόφαση, πήραν τα παιδιά τους μιας και οι συνθήκες ψύχους που επικρατούσαν στις αίθουσες δεν επέτρεπαν την παραμονή των παιδιών. Το ολοήμερο τμήμα την Παρασκευή 31/01/14 παρέμεινε κλειστό και δεν λειτούργησε, προσθέτοντας άλλο ένα πρόβλημα στους γονείς, που όλοι τους είναι εργαζόμενοι.

Οι γονείς και τα μέλη του συλλόγου σχεδόν καθημερινά και οικειοθελώς ασχολούνται με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ομαλή λειτουργία του Νηπιαγωγείου. Βαψίματα, μερεμέτια, ηλεκτρικά, υδραυλικά, αγορές μικροσυσκευών, υλικά καθαριότητας και σχολικών ειδών που θα έπρεπε να παρέχονται εξολοκλήρου από τον Δήμο που είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του Νηπιαγωγείου, πραγματοποιούνται και λύνονται από τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου.

Η περίπτωση όμως της ολιγωρίας στην προμήθεια πετρελαίου για την ομαλή λειτουργία του Νηπιαγωγείου που φιλοξενεί ψυχές τεσσάρων και πέντε ετών, υπερβαίνει κάθε ανοχή.

Είναι η τελευταία φορά που οι γονείς και ο Σύλλογος του Νηπιαγωγείου ανέχονται αυτήν την αδιάφορη συμπεριφορά από φορείς του Δήμου, που αντί να κάνουν τα προβλεπόμενα, αδιαφορούν για βασικές ανάγκες των παιδιών μας.

Επιφυλασσόμαστε, στο επόμενο ατόπημα από πλευράς Δημοτικών αρχών για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Το Δ.Σ.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.