Ήταν μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συνομιλία, αυτή που είχα στα πλαίσια της Κυριακάτικης εκπομπής μου στο radio-activistis με την κα Τζένη Ζαπτιέ.
Ευχάριστη γιατί μιλήσαμε για θέατρο, που μου αρέσει πολύ και ενδιαφέρουσα γιατί η θεατρολόγος είναι χαρισματική συνομιλήτρια.
Όταν ζήτησα την γνώμη της για την πετυχημένη Σαββατιάτικη πρώτη του "Ημερολόγιου μιας χήρας", στο ΚΑΠΠΑ, που σκηνοθέτησε ,  δεν αρκέστηκε να μιλήσει για τον Μποστ, το θεατρικό έργο, τους συντελεστές (που τους ανέφερε όλους ονομαστικά) αλλά έλαβε αφορμή να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν όσοι (και ήταν πάρα πολλοί) δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Ως γνωστόν (αν και με ελεύθερη είσοδο) η παράσταση ήταν sold out, ακόμα και σε θέσεις ορθίων.  "Δεν το υπολογίσαμε", "λυπάμαι" ομολόγησε αμέσως. Υποσχέθηκε ότι θα ζητήσει (από το ΔΣ του ΔΗΠΠΑΚΥΘ), την επανάληψη του ανεβάσματος της παράστασης του Σαββάτου.
Μιλήσαμε για το ΔΗΠΠΑΚΥΘ αλλά και για τη νέα σκηνοθετική δουλειά της που θα ανεβεί τον Απρίλιο από την θεατρική ομάδα της Μηχανιώνας του ΔΗΠΠΑΚΥΘ. Πρόκειται για την μπουλβαρική κωμωδία "ΚΟΥΚΟΥ" του Ζωρζ Φεϊντώ.
Μιλήσαμε και για το ΔΗΠΠΑΚΥΘ και τον ρόλο που διαδραματίζει στα πολιτιστικά πράγματα του Θερμαϊκού.

Ακούστε την πολύ καλή και ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Τζένης Ζαπτιέ (δυστυχώς ο ήχος δεν είναι ο καλύτερος δυνατός):



ακτιβιστής

Όλες οι εκπομπές της Κυριακής του radio-activistis θα μεταδίδονται μαγνητοφωνημένες κάθε επόμενη Δευτέρα στις 12 μμ και κάθε επόμενη Τρίτη στις 6 μμ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.