Μετά τα προεκλογικά ρουσφέτια προς τους δημάρχους και δημοτικές αρχές (βλέπε εδώ), προς τους νταβατζήδες της επικοινωνίας και τζόγου με την νομιμοποίηση του τηλεοπτικού τζόγου (βλέπε εδώ) έρχεται τώρα μια τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο (για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας) να καταστήσει νόμιμες όλες τις παράνομες και μη αδειοδοτημένες κεραίες των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι απαισιόδοξοι και πεσιμιστές που λένε πως το χρήμα κυβερνάει την Ελλάδα και ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, γίνονται προφήτες. Και να που η κυβερνητική διαπλοκή έρχεται με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο και μεθοδολογία να τους επιβεβαιώσει.

Είναι πλέον φανερό ότι και οι παράνομες κεραίες της Αγίας Τριάδας θα συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τα παιδιά μας στο δημοτικό σχολείο στο διηνεκές, αφού θα νομιμοποιηθούν πάραυτα ..... ΑΙΣΧΟΣ!!! (βλέπε εδώ)

Διαβάζουμε από τον ημερήσιο τύπο:


Νομιμοποίηση κεραιών και αλλαγές στην αδειοδότηση κατασκευής κεραιών περιλαμβάνει τροπολογία που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με την τροπολογία:
- παύει η υποχρέωση των κατόχων κεραιών, για παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών για τις οποίες υπάρχουν σχετικές μελέτες, καθώς και των κατόχων κατασκευών κεραιών που ήδη λειτουργούν χωρίς την απαιτούμενη άδεια, για λήψη σχετικών αδειών εντός της ρητά οριζόμενης αποκλειστικής προθεσμίας, οι οποίοι, εφεξής, οφείλουν ν α συμπληρώσουν μόνο το φάκελο της αίτησης για χορήγηση από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) της προαναφερόμενης άδειας με τα απαιτούμενα στοιχεία και δικαιολογητικά εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας.
- η ΕΕΤΤ υποχρεούται να εκδώσει την άδεια ή να την απορρίψει εντός της οριζόμενης προθεσμίας.
- μέχρι την έκδοση της άδειας ή την απόρριψή της από την ΕΕΤΤ οι εγκατεστημένες κεραίες θεωρούνται ότι λειτουργούν νόμιμα και αναστέλλεται η κατεδάφισή τους, με την επιφύλαξη τυχόν αντίθετων δικαστικών αποφάσεων.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.