Αξίζει να παρακολουθήσετε την σημερινή συζήτηση - συνέντευξη του Γιάννη Τσακμάκα, αντιδήμαρχου Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού στο Κυριακάτικο μαγκαζίνο του ακτιβιστή στο radio-activistis.
Κι αυτό γιατί ξεδιπλώνει τη σκέψη του αντιδήμαρχου που    κάνει την διαφορά στην σημερινή διοίκηση του Θερμαϊκού, προσφέροντας με ελάχιστο κόστος προγράμματα και δράσεις που συνδράμουν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα του δήμου.
Αξίζει να πληροφορηθείτε  τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που τρέχουν ή γι' αυτές που θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες στον Θερμαϊκό. Για την δράση Σ.Τ.Ο.Π. στην πείνα, το συμβουλευτικό γραφείο εφήβων και γονέων, το σπίτι του αστέγου, για το γραφείο ΑΜΕΑ, για την μεταφορά  δομών πρόνοιας (προνοιακά επιδόματα και ανανεώσεις βιβλιαρίων) από την Μοναστηρίου στον Δήμο μας. Αποδεικνύεται μέσα από ένα ειλικρινή και χαλαρό διάλογο πως όταν κάνει κανείς με μεράκι και αγάπη τη δουλειά του μπορεί να δημιουργήσει αξιόλογο έργο προς τους συνανθρώπους του.
Το έργο αυτό ο Γιάννης Τσακμάκας  επιθυμεί να συνεχιστεί μέσα από την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ και δηλώνει μάχιμος και στο πλευρό του Σπύρου Κουζινόπουλου, καθώς πιστεύει πως πρέπει να απορριφθούν από τους δημότες οι φανφαρονίστικες υποσχεσιολογίες των πολιτικών "παλαιάς κοπής".

Ακούστε το πρώτο μέρος:


Το δεύτερο μέρος:


Το τρίτο μέρος:


ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.