με μια στρόγγυλη σφραγίδα, γίνεσαι και ...ιδιοκτήτης του γηπέδου
του αιθερόπλωου

Κάπως καθυστερημένα (αρκετά θα έλεγα) έφτασε στα χέρια μου το παλιό συμβόλαιο που υπέγραψε η ΠΑΕ (τότε) Αναγέννηση με την COSMOTE. Το συμβόλαιο αυτό δε "στεκόταν" νομικά και υπογράφηκε άλλο, μετά την αλλαγή της διοίκησης.
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως τα "μπάλωσαν" μετά, αφού δεν υπήρχε πουθενά υπογραφή του ιδιοκτήτη του γηπέδου που ήταν ο τότε ερασιτέχνης σύλλογος.
anyway, μέχρι να πάρω στα χέρια μου και το νέο συμβόλαιο ας ρίξουμε μια ματιά στο τι υπογράφηκε στο πρώτο :
-- το συμβόλαιο είναι για 9 χρόνια αλλά τα συμβαλλόμενα μέρη (sic) συμφωνούν για 2 περιόδους μίσθωσης δηλαδή για 18 χρόνια!!!!!
-- τα ενοίκια θα καταβάλλονται σε λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας (GR 620110.....546) στον οποίο λογαριασμό, δικαιούχος είναι ...ο πρόεδρος!!!
-- υπάρχει άρθρο που επιτρέπει στην Αναγέννηση να μισθώσει τον εναπομείναντα χώρο; σε άλλη εταιρία ίδιων συμφερόντων με την Cosmote.
-- δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης υπάρχει ...μόνο μετά από έγκριτες μελέτες φορέων όπως το Υπ. Υγείας, Τεχνολογίας κλπ).
-- σε περίπτωση μεταβίβασης του γηπέδου, ούτε και οι νέοι ιδιοκτήτες δικαιούνται να καταγγείλουν τη σύμβαση.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ

Υ.Γ. αν και το καινούριο συμβόλαιο, που υπέγραψε αρχές του '13 η νέα διοίκηση, είναι παρόμοιο (που έτσι υποψιάζομαι) τότε δεν τον γλυτώνετε τον ....εξοστρακισμό (να μη πω τίποτα άλλο και θεωρηθεί έμμεση απειλή).

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.