Γράφει ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης στην προεκλογική του εφημερίδα και στο μπλογκ της παράταξής του, εγκαλώντας τους πάντες (εκτός από τους υποψηφίους του και τους υποστηρικτές του), ότι συνεχίζουν να τον συκοφαντούν. Γράφει συγκεκριμένα:

"Επιμένουν –επί ματαίω είναι η αλήθεια- οι πολιτικοί αντίπαλοι του Γιάννη Μαυρομάτη να σερβίρουν στον κόσμο «περσινά ξινά σταφύλια», αφού συνεχίζουν να κατασυκοφαντούν τον επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία», όπως έκαναν στην προεκλογική περίοδο του 2010 με τον ίδιο στόχο.
Η έλλειψη ουσιωδών προτάσεων για την περιοχή μας, αλλά και το βάρος της πλήρους αποτυχίας κατά την άσκηση των καθηκόντων ως διοίκηση του δήμου τους οδηγεί στην εύκολη λύση. Την επαναφορά των υποθέσεων «Τσαρδάκια» και «Κατάχρηση από τον ταμία του πρώην δήμου Μηχανιώνας». Και οι δύο υποθέσεις έχουν πλήρως διαλευκανθεί τόσο σε διοικητικό, όσο και σε ποινικό επίπεδο για τον πρώην δήμαρχο Μηχανιώνας και οι αποφάσεις που δημοσιεύουμε σήμερα –επίσημα έγγραφα και όχι ευχολόγια ή αυθαιρεσίες- είναι ικανές να πείσουν ακόμη και τον, πλέον, δύσπιστο. Πρόκειται για αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. Κανείς, πλέον, δεν μπορεί να το παίζει… ανήξερος. Από εδώ και πέρα όποιος επαναφέρει τα θέματα αυτά μόνο κακόβουλος, εμπαθής και… απελπισμένος πολιτικά θα μπορεί να χαρακτηριστεί".


Και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε στα συγκεκριμένα ντοκουμέντα και αποφάσεις που παρουσιάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο Ακτιβιστής όμως δημοσίευσε δύο νεώτερα ντοκουμέντα:

1ο) Το έγγραφο το Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης σύμφωνα με το οποίο ζητά να γνωρίσει αν αναζητήθηκαν ευθύνες των "φερομένων ως εμπλεκομένων" και "αν βεβαιώθηκαν σε βάρος αυτών οι αρ.847/24.9.2010 αποφάσεις καταλογισμού των 895.765,83 ευρώ που διαπιστώθηκε ως έλλειμμα στην Ταμειακή Διαχείριση του Δήμου Μηχανιώνας".

2ο) Το έγγραφο της Ζ' Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας με το οποίο ο Δήμος ειδοποιείται να προσέλθει στην Z' ΔΟΥ για την τακτοποίηση της οφειλής των 4.591.148,84 €. Άλλως, όπως ρητά αναφέρεται στο έγγραφο ειδοποίησης, θα "προχωρήσουμε σε έκδοση πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας σας, που έχουμε ήδη κατασχέσει".
Παραθέτουμε και τα δύο συγκεκριμένα έγγραφα.

Και ρωτούμε (το κάναμε βέβαια και στην πρώτη ανάρτησή μας και απάντηση δεν λάβαμε) :


Ποιός θα πληρώσει τα 4.591.148,84 ευρώ ;;;

Ποιός θα επιβαρυνθεί με το ποσό της υπεξαίρεσης των 895.765,83 ευρώ;

Ποιός ευθύνεται για τα συνολικά 5.486.914,67 € που χάνει ο Δήμος (άρα οι δημότες) ;

Ας μας πουν οι λαλίστατοι διεκδικητές της δημαρχίας..... και ο κ. Μαυρομάτης φυσικά.


Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν !!!


ΥΓ.
Θεωρείται τουλάχιστον ατυχής η κατακλείδα του κειμένου του κ. Μαυρομάτη (και της νέας προσπάθειας φίμωσης οποιασδήποτε αντίθετης φωνής) να μειώσει όποιον επαναφέρει τα θέματα αυτά, χαρακτηρίζοντάς τον κακόβουλο, εμπαθή και… απελπισμένο πολιτικά. Κι αυτό γιατί μπορεί τα θέματα αυτά να αναδύθηκαν κατά την προηγούμενη εκλογική περίοδο, αλλά τις συνέπειές τους καλούνται να πληρώσουν οι δημότες ΤΩΡΑ. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, καμία σχέση έχουσα με την περίοδο του "λεφτά υπάρχουν" κατά την οποία δημιουργήθηκαν.

Σχετικές αναρτήσεις:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.