ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να παραπλανούν τον κόσμο και να υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» κι επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Εκτός κι αν δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει, οπότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο 2014, ΌΛΗ η αλήθεια για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας είναι η εξής:
Η έκταση του κάμπινγκ, συνολικά 123 στρέμματα, ουδέποτε υπήρξε δημοτική. Ανήκε στην εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και, πλέον, έχει περάσει οριστικά και αμετάκλητα –με βάση το νόμο- στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να αξιοποιήσει την έκταση, να την πουλήσει ή να την παραχωρήσει. Στο σχεδιασμό του ΤΑΙΠΕΔ το 50% της έκτασης (61,9 στρέμματα) αφορά τη διαμόρφωση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (αθλητικές υποδομές, σχολεία κ.λπ.).
Σε αυτό το κομμάτι εμπλέκεται ο δήμος, ώστε τα κοινόχρηστα και κοινωφελή έργα να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό και να ενισχυθούν οι κοινωνικές και εκπαιδευτικές δομές της περιοχής. Εδώ θα κινηθούμε άμεσα, ώστε να κερδίσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε, ενώ ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα να διεκδικήσουμε περισσότερη έκταση, αν ο σχεδιασμός μας απαιτήσει κάτι τέτοιο. 
Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα… ηρωικά είναι κούφια λόγια, που παραπλανούν τους πολίτες. Δείχνουν απόλυτο ερασιτεχνισμό και επιπολαιότητα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.