Σχετικά με τη δράση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού που έγινε για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου της Ίμβρου, το οποίο επαναλειτουργεί μετά από 48 χρόνια:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοηθήσανε να μαζευτούνε συνολικά 177 βιβλία και άφθονη γραφική ύλη. Τα 123 παιδικά εικονογραφημένα λογοτεχνικά βιβλία βρίσκονται ήδη στη βιβλιοθήκη του ελληνικού δημοτικού σχολείου της Ίμβρου όπως και η γραφική.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες μας που προσέφεραν στηρίζοντας τη δράση αυτή δίνοντάς μας δύναμη για το μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο ΚΑΠΗ Περαίας, στην κ. Σαινίδου Μαρούσα, στην κ. Μπερμπέρ Μαρία, στην κ. Χατζηχριστοφή Κατερίνα για την έμπρακτη βοήθεια τους καθώς και στον εμπνευστή της δράσης τον κ. Τσακμάκα Γιάννη.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης το 2Ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας και την δασκάλα της Β2 τάξης κ. Αννα Κόη που μαζί με τους μαθητές της, στείλανε βιβλία, γραφική ύλη και τις πιο όμορφες ευχές προς τα παιδιά του σχολείου, καθώς και την ενορία του Πέτρου και Παύλου στην Περαία, το ΚΑΠΗ Μηχανιώνας, το Βιβλιοπωλείο Libropolis, το Μουσικό Εργαστήρι Χαρά και Μουσική, το Βιβλιοπωλείο Γνώση, τον Όμιλο Φιλάθλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τα Μ.Μ.Ε. Θερμαϊκού. Συντονισμός δράσης Ανδρονίκη Ράπτη, υπάλληλος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού
Κ. Κούλα Παπακώστα


Σας παραθέτουμε το μήνυμα από την διευθύντρια του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου της Ίμβρου:
Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, Καλησπέρα σας!

Μετά από σιωπή ενός αιώνος στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013 ξαναχτυπάει το κουδούνι στις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου των Αγίων Θεοδώρων!
Ιδού το θαύμα και είμαστε μάρτυρες του γεγονότος και πρώτα ο Θεός οι συνεχιστές της παράδοσης μας, εδώ στον τόπο μας!
Τα τέσσερα παιδιά μας ο Δημητράκης και ο Μωυσής 5 χρόνων, η Σοφία 8 και ο Αλέξανδρος 10 ετών κάθισαν στα έδρανα του σχολείου και μαζί με τους δασκάλους και διευθυντές ξαναζωντάνεψαν την ιστορία από την αρχή!
Σας ευχαριστούν τα παιδιά μας και εμείς όλοι όσοι είμαστε, στο προσκήνιο και παρασκήνιο αυτού του αγώνα, για την έμπρακτη αγάπη και μέριμνα σας!
Η καρδιά της Ίμβρου εδώ πέρα χτυπά μαζί με το κουδούνι που αντηχα στους διαδρόμους!
Την αγάπη μας και τους χαιρετισμούς μας σε όλους στέλνουμε από το νησάκι της Ίμβρου.

Το Δημοτικό Σχολείο σας χαιρετά!

Με εκτίμηση.

Παρασκευή Μπέρμπερη Κατάκαλου
Η διευθύντρια του σχολείου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κυρία Παπακώστα πολλά συγχαρητήρια για αυτήν σας την προσπάθεια! Κατά την γνώμη είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουν όλα τα παιδιά της χώρας μας πρόσβαση σε δωρεάν γραφική ύλη, τετράδια, και βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.