Σοκ και θρήνο στο κόσμο του θεάματος προκάλεσε η είδηση του θανάτου του διάσημου αμερικανού ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς.
Ο Robin Williams 63 ετών, βρέθηκε νεκρός την Δευτέρα στο σπίτι του και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, σύμφωνα με την Αστυνομία. 
Ο ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος έγινε διάσημος από τις πολλές ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ είχε δώσει πολλές μάχες για απεξάρτηση από το αλκόολ και τα ναρκωτικά. Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε επιστρέψει σε κέντρο αποκατάστασης για να βελτιώσει την ψυχική του ηρεμία, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά σε άρθρο τους οι Los Angeles Times, τον περασμένο Ιούλιο.
Ο ιατροδικαστής Division δήλωσε ότι ο θάνατος του φανερώνει αυτοκτονία η οποία οφείλεται σε ασφυξία αλλά το τελικό συμπέρασμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα δοθεί μετά από μια ολοκληρωμένη έρευνα. 
Η σύζυγος του Williams, Susan Schneider, επιβεβαίωσε τον θάνατό του και δήλωσε συντετριμμένη. «Εκ μέρους τη οικογένειας του Robin, παρακαλούμε για την προστασία της προσωπικής μας ζωής, κατά τη διάρκεια του πένθους μας. Ελπίδα μας είναι ότι θα μνημονεύεται, όχι για τον τρόπο που πέθανε, αλλά για τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που προσέφερε σε εκατομμύρια.” αναφέρει ανακοίνωση των οικείων του.  
Ο Williams είχε τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους.
Κέρδισε Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting (1997) ενώ είχε προταθεί τρεις φορές για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Ξεχώρισαν οι ερμηνείες του στις ταινίες: Good Morning Vietnam (1987), Dead Poets Society (1989), Awakenings (1990), The Fisher King (1991),  Popeye (1980), Hook (1991), Aladdin (1992), Mrs. Doubtfire (1993), Jumanji (1995), The Birdcage (1996), Night at the Museum (2006), and Happy Feet (2006). 
Έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά ”Mork & Mindy”.
Είχε γεννηθεί στις 21 Ιουλίου 1951 στο Σικάγο και πέθανε στις 11 Αυγούστου 2014 στο Σαν Φρανσίσκο. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.