Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ με τους 140 συλλόγους μέλη εκφράζοντας τα συναισθήματα τους σας κάνει γνωστό ότι:
Οι απόγονοι του συνόλου του προσφυγικού Ελληνισμού της καθ ημάς Ανατολής αισθάνονται πικραμένοι αναφορικά με το υπό συζήτηση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο θερινό τμήμα της Βουλής 26 και 27 Αυγούστου 2014 επειδή σε αυτό δεν θα συμπεριληφθεί ειδική αναφορά στη γενοκτονία του Ελληνισμού της Οθωμανικής αυτοκρατορίας καθώς και για τις ποινικές συνέπειες από την άρνηση της.
Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι :
Η γενοκτονική συμπεριφορά των Νεότουρκων ήταν αποτέλεσμα ενός σατανικά οργανωμένου και μεθοδικά μελετημένου σχεδίου, όπως προκύπτει και από τα πρόσφατα ανοιχθέντα τουρκικά αρχεία:
Α) επινοήθηκε από τους Γερμανούς στρατηγούς Γκόλτς και Λίμαν
Β) σχεδιάστηκε από τους Νεότουρκους και
Γ) εκτελέστηκε από το στρατιωτικό κομιτάτο που συγκροτήθηκε στη Ραιδεστό από Τούρκους αξιωματούχους, και τελούσε υπό την εποπτεία του αρχηγού του Τούρκικου στρατού, Μεχμέτ Αλή Πασά, και με σύνθημα τις λέξεις « Γιάκα – Γιακίν – Κεσίν» που σημαίνουν « Λεηλατήστε – κάψτε – σφάξτε»
Άρα η γενοκτονία του Ελληνισμού της καθ ημάς Ανατολής (Θρακών-Μικρασιατών-Ποντίων) είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ιστορικά αποδεδειγμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο αλλά αποσιωπημένο και ελάχιστα μνημονευόμενο από την ελληνική ιστοριογραφία .
Να σημειώσετε ότι οι θύτες δεν θέλουν τις αναγνωρίσεις γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ανθρωπότητα δεν ξεχνά. Να λοιπόν γιατί επιμένουμε σύσσωμος ο Ελληνικός λαός και ειδικότερα ο προσφυγικός για την ποινικοποίηση των γενοκτονιών.
Για τους λόγους αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους σχετικούς με το θέμα σας παρακαλούμε να αφουγκραστείτε ειδικά τον προσφυγικό Ελληνισμό και η ικανοποίηση του αιτήματος του θα είναι δικαίωση σε όσους κοιμούνται στα Άγια χώματα τα πάντα Ελληνικά που θάφτηκαν χωρίς παπά και ψάλτη, χωρίς κερί και λιβάνι.
Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. βουλευτές που υπέγραψαν τη σχετική επιστολή και παροτρύνουμε και τους υπολοίπους να πράξουν το ιδιο.
Για το Δ.Σ. της
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Ο Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας
Ελευθέριος Θ. Χατζόπουλος                Θεοδώρα Κακούλη

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.