Του Γιώργου  Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

Με αυτά (και με την κάμερα ανά χείρας) πήγαμε στην Ν. Μηχανιώνατου Δ. Θερμαϊκού και γιορτάσαμε χθες (22.8.14), την Χάρη της πολιούχου της, Παναγίας Φανερωμένης.

Και δεν στάθηκε εμπόδιο για τις χιλιάδες κόσμου η μεγάλη ζέστη ή η πολύωρη αναμονή, πιστών που αυτές τις μέρες θέλουν να υποκλιθούν στην θαυματουργή Εικόνα Της Μεγαλόχαρης και να πάρουν την ευλογία της.

Πήγαμε να προσευχηθούμε και να Της ζητήσουμε ευλαβικά την συμπόνοια, την φώτιση και το θαύμα Της.

Την βοήθειά Της για τους αδικημένους, τους χαροκαμένους, τους απελπισμένους, τους αδικοσκοτωμένους από χέρια (συν)ανθρώπων(!) σε όλη την Γη…

Ζητώντας από Αυτήν την συγχώρεση για τα λάθη μας, ίσως και τα λάθη άλλων που διαφεντεύουν τον κόσμο, μιας που αυτοί μάθαν αλλιώς να σκέφτονται και να πράττουν και όχι όπως Εκείνη θα΄θελε…

Συγχώρεση για το πείσμα, την πονηριά μας, ίσως και την κακία μας, που οι δύσκολες καταστάσεις «θέλουμε» να τα δικαιολογούν κάπως.

Και παρακαλώντας Την για Ελπίδα, για την ασφάλεια που αποζητάμε να νοιώσουμε στην μεγάλη Της αγκαλιά και την θεϊκή βοήθειά Της.

Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Π Ο Λ Λ Α !

Δείτε το σχετικό μας βίντεο:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.