Δεν γνωρίζουμε τι επιδιώκουν, αν και υποψιαζόμαστε ότι η φόρτωση επισκεψιμότητας σε συγκεκριμένες αναρτήσεις προφανώς επιχειρούν να δώσουν εικόνα ενδιαφέροντος των αναγνωστών του ακτιβιστή σε δραστηριότητες που δεν έχουν πλέον καμία επικαιρότητα.
Και για να γίνουμε πιο κατανοητοί:
Μία από τις στήλες με ενδιαφέρον για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ακτιβιστής (όπως και στα περισσότερα ιστολόγια άλλωστε) είναι αυτή με τις ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. Είναι η στήλη που βρίσκεται δεξιά στην αρχική σελίδα και ενημερώνει για τα ποσταρίσματα που είχαν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα την βδομάδα που πέρασε. Είναι ένα δυναμικό widget που παρέχεται από την Google.
Κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στην διαμόρφωση της λίστας των δημοφιλών αναρτήσεων, ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ του ιστότοπου.
Παρατηρούμε όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα να υπάρχουν "παράξενες" επισκεψιμότητες σε θέματα (κυρίως αφορούν πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοικητικής σκηνής) που δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και πρωτοδημοσιεύτηκαν 2 ή τρεις μήνες πριν και συνήθως αφορούν την πρόσφατη προεκλογική περίοδο.
Πραγματικά δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο "κάποιοι" επιδιώκουν να δώσουν δημοφιλία σε άσχετα για την εποχή θέματα αλλά θα τους παρακαλούσαμε να "παίζουν" άλλα παιχνιδάκια που πιστεύουμε ότι είτε διαθέτουν είτε το ίντερνετ τους παρέχει δωρεάν και αφειδώς.
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !!!

Από τον ακτιβιστή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.