Είναι σοβαρό λάθος και αρχή άμβλυνσης των όποιων υγειών αντιστάσεων διαθέτεις το να συνηθίζεις και να αποδέχεσαι το ελλιπές και την μετριότητα.

Ακόμα μεγαλύτερο είναι να μην διεκδικείς το δίκιο σου και να μην καταδεικνύεις τις ευθύνες όλων όσων σου το αμφισβητούν.

Ο πρόλογος θα μπορούσε να αναφέρεται στην παρούσα πολιτική κατάσταση που επιχειρεί να καταπνίξει οποιαδήποτε αντίδραση στις ξεπουλημένες κυβερνητικές ηγεσίες αλλά ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Σ’ αυτή την δημόσια επιχείρηση που άγνωστο για ποιο λόγο έχει μετατρέψει με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος και αλλεπάλληλες πτώσεις τάσεις το φωτισμό των οικιών του Θερμαϊκού αλλά και ευρύτερων περιοχών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε φωτορυθμικά ντισκοτέκ και τις ηλεκτρικές συσκευές σε παράξενα όντα που ρετάρουν με γκροτέσκ βρυχηθμούς. Και όπως είναι επόμενο οι μούτζες πέφτουν σύννεφο και η οργή προς τους υπεύθυνους ξεχειλίζει.

Μόνο σήμερα το μεσημέρι (σε λιγότερο από 2 ώρες) μετρήσαμε 32 διακοπές ρεύματος και άπειρες πτώσεις τάσης.

Είχαμε δυστυχώς συνηθίσει την δυστυχία με κάθε βροχόπτωση ή και ψιχάλα να αισθανόμαστε ωσάν να βρισκόμαστε σε θάλαμο εκτελέσεων με ηλεκτρική καρέκλα.

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει σήμερα με ένα βοριαδάκι. Θα φτάσουμε να ευχόμαστε να υπάρχει αίθριος καιρός για να εξασφαλίσουμε ομαλή ηλεκτροδότηση στα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας.

Και φυσικά είναι ανυπολόγιστες οι βλάβες ρούτερς, ψυγείων, καταψυκτών, τηλεφώνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ που έχουμε υποστεί, ως ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΚΤΟΙ κάτοικοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Είναι καιρός να προχωρήσουμε σε ομαδική αγωγή για διεκδίκηση των απαραίτητων αποζημιώσεων των κατεστραμμένων συσκευών αλλά και της ομαλής ζωής μας, ως πολίτες, οικογενειάρχες, επαγγελματίες, καταναλωτές.

Παλαιότερα που είχαμε ψάξει τις αιτίες που προκαλούσαν τα συνεχή και εκνευριστικά αυτά προβλήματα , από χείλη αρμοδίων της ΔΕΗ, την διαβεβαίωση ότι με το πρόγραμμα τοποθέτησης υπόγειων καλωδιώσεων και με την βελτίωση των γραμμών που θα εφαρμοστεί, τα προβλήματα θα πάψουν να υπάρχουν.

Δυστυχώς από τότε (χρόνια πριν) τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.