Σχεδόν ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, τα νέα για την υγεία του πιλότου της Formula 1 είναι απογοητευτικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας από τους φίλους του, πρώην πιλότος και ο ίδιος, μιλώντας στον γαλλικό σταθμό Europe 1.
O Σουμάχερ είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να μιλήσει, δήλωσε ο πρώην πιλότος της Formula 1, Φίλιπ Στράιφ που και ο ίδιος είχε υποστεί σοβαρό ατύχημα το 1989:
«Το να λέμε ότι ο Σουμάχερ πάει καλύτερα…εν τέλει όλα είναι σχετικά. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί δεν μπορεί να μιλήσει: είναι όπως κι εγώ, σε αναπηρικό καροτσάκι, παράλυτος, με προβλήματα μνήμης και ομιλίας.Το γεγονός ότι βρίσκεται με την οικογένειά του θα του επιτρέψει να ανακάμψει πιο γρήγορα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Φαίνεται ότι επικοινωνεί με τα μάτια. Με την σύζυγό του, την εκπρόσωπό του».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.