Ένα συγκινητικό πείραμα με πολλαπλά νοήματα δημοσιεύθηκε στο youtube από τον χρήστη ChrisXMedia την πρώτη Νοεμβρίου. Ένας ηθοποιός που παριστάνει τον άστεγο ζητάει από ανθρώπους που συναντά στο δρόμο λίγη τροφή γιατί όπως εξηγεί είναι τρομερά πεινασμένος. Οι απαντήσεις που δέχεται είναι μονότονες και όλες αρνητικές. 
Στη συνέχεια οι εμπνευστές του πειράματος προσφέρουν σε ένα πραγματικό άστεγο ένα κουτί πίτσα. Δείτε τι συμβαίνει όταν ο ηθοποιός που υποδύεται τον άστεγο ζητάει από τον πραγματικό άστεγο λίγη τροφή. 
Και κυρίως προσέξτε την έκφραση του άστεγου όταν ο ηθοποιός του προσφέρει μια οικονομική βοήθεια πριν τον αποχαιρετήσει ...


το είδαμε εδώ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.