Σε κλίμα χαράς και ευγενούς άμιλλας διεξήχθη την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας το ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.

Συμμετείχαν περίπου 50 νεαρές αθλήτριες από τα αθλητικά σωματεία

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟΣ Α.Σ.

ΠΥΡΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α.Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ "ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ"

"ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Οι νεαρές αθλήτριες «έδωσαν» τον καλύτερο εαυτό τους και όλες μαζί χειροκρότησαν τις νικήτριες!

Το ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ αποτελεί μια συνέχεια του 5ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ενόργανης γυμναστικής, που διοργανώθηκε στον ίδιο χώρο τον Απρίλιο. Σκοπός του είναι η αγωνιστική εμπειρία των αθλητριών και στόχος του να επιτευχθεί αυτό μέσα σε ένα ήρεμο και χαρούμενο κλίμα. Είναι μια ευκαιρία οι αθλήτριες να παρουσιάσουν και να δοκιμάσουν τα προγράμματα τους. Πραγματικός νικητής ο ΥΓΙΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ!

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Βασιλειάδης Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τζέκος Θεόδωρος και ο υπεύθυνος αθλητισμός του Δ. Θερμαϊκού Κάκκαλης Γρηγόρης.

Την υγειονομική κάλυψη του αγώνα είχε η εθελοντική ομάδα Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 6ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ που είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο του 2015.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.