Ευτυχή κατάληξη είχε η περιπέτεια της παράνομης κράτησης του βρέφους 24 μηνών από τον πατέρα του στη  Ν. Μηχανιώνα, χθες αργά το απόγευμα.
Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας αρνιόταν να παραδώσει το παιδί στην μητέρα του  και πρώην σύζυγό του. Κλειδαμπαρώθηκε στην οικία του επί της Αγ. Νικολάου και αδιαφορούσε για τις εκκλήσεις της 23χρονης μητέρας. Το δικαστήριο είχε παραχωρήσει την επιμέλεια του παιδιού τους στην μητέρα.

Έτσι κλήθηκε και ανέλαβε να δώσει λύση η αστυνομία. Άνδρες της αφού διαπίστωσαν ότι δεν ήταν διατεθειμένος να ανοίξει την πόρτα της οικίας του ο αναστατωμένος πατέρας και αφού διέρρευσε ότι απείλησε πως θα έπεφτε από το μπαλκόνι μαζί με το μωράκι, ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Άνδρες της τοποθέτησαν προστατευτικό στρώμα ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των δυο τους σε περίπτωση  πραγματοποίηση της απειλής και προχώρησαν στην παραβίαση της πόρτας του διαμερίσματος, μετά την εξασφάλιση της απαραίτητης δικαστικής εντολής.

Ευτυχώς διαπιστώθηκε η καλή κατάσταση του μωρού, το οποίο φρόντιζε η μητέρα του πατέρα.
Το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του και ο δράστης στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω εξηγήσεις και παραπομπή στις δικαστικές αίθουσες.
Τέλος καλά, όλα καλά !!

Η φωτο από το aktinews


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.