Ποδόσφαιρο σάλας παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Κ.Α.Π.Π.Α 2000 το Σάββατο 8 Νοεμβρίου αφού εκεί πραγματοποιήθηκαν οι προημιτελικοί του Ποδοσφαίρου σάλας στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας νέων. Εκπροσωπήθηκαν 12 ομάδες από 7 χώρες.

Οι χώρες οι οποίες εκπροσωπήθηκαν στην EUROIJADA 2014 με αθλητές- φοιτητές είναι οι εξής : Σερβία -Κροατία-Σλοβενία- Βοσνία Ερζεγοβίνη - FYROM –Βουλγαρία - Ρουμανία – Λίβανος – Πολωνία – Ρωσία – Αλγερία.



Ευχαριστίες απευθύνει το ΔΣ του ΚΑΠΠΑ προς τον Δ. Θερμαϊκού για την υποστήριξη του και τον Ο.Φ.Κ.A.Θ για την πολύτιμη βοήθεια του στην κάλυψη των αγώνων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.