H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πως θα είχε επιφυλάξεις για την ψηφοφορία αναφορικά με τη λίστα Βαρουφάκη, επισημαίνοντας πως θα ψήφιζε «παρών» εάν δεν αποχωρούσε από τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρώ ότι δεν δόθηκε σε εμένα ο χρόνος για να μπορέσω να το μελετήσω. Υπάρχουν κάποια σημεία που διαφωνώ», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ραχήλ Μακρή εκτίμησε ότι η συμφωνία ίσως δεν χρειαστεί να περάσει από το κοινοβούλιο.

"Δεν έχει συζητηθεί, δεν έχει αποφασιστεί αν θα περάσει από την ολομέλεια. Η δική μου η πρόταση είναι να έρθει στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και εκεί να γίνει η συζήτηση δημοσίως. Γιατί αυτό είναι και το πρέπον. Αποτελεί στην ουσία μια συμφωνία για παράταση, δεν αποτελεί ένα τελικό κείμενο, δόθηκε δηλαδή μια ανάσα χρόνου προκειμένου να πάμε και να καταθέσουμε μόνοι μας το τελικό πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων", σημείωσε.

"Αν αυτό θεωρείται παράταση της προηγούμενης συμφωνίας, τότε όλη η φασαρία το εάν είναι μνημόνιο, τότε γιατί μιλάμε;", απάντησε ο κ. Γκιουλέκας από τη ΝΔ.

"Θα εμφανιστεί η κυβέρνηση να πράττει οξύμωρα πράγματα. Ή υπάρχει νέα συμφωνία που περνάει από τα άλλα κοινοβούλια και άρα πρέπει να ψηφιστεί γιατί θα είναι αστείο μόνο η κυβέρνηση η ελληνική λέει ότι είναι νέα συμφωνία και δεν τη φέρει στη Βουλή, η μόνη θεσμικά νομικά στήριξη για να μην έρθει στη Βουλή είναι να στηριχθεί στους όρους του πρώτου μνημονίου", ανέφερε ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ

Δείτε το βίντεο του Mega:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.