του ακτιβιστή

Συνέχεια δίδεται με την απόδοση ευθυνών για κακή λειτουργία των κοιμητηρίων των Ν. Επιβατών, με αφορμή το δεύτερο  περιστατικό επεισοδιακής ταφής συμπολίτη μας κατά την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό που ανέδειξε ο "ακτιβιστής"(ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ: Συγγενείς άνοιξαν τον τάφο για να ενταφιάσουν το νεκρό τους), αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους συγγενείς του νεκρού που δεν βρήκαν ούτε σκαμμένο τάφο αλλά ούτε και τον αρμόδιο υπάλληλο του δήμου. Και έσπευσε να πληροφορήσει το σώμα πως για το ότι αναγκάζεται η διοίκηση να ζητήσει συγνώμη από τους συγγενείς οφείλεται στην "ασυνεπή στάση ενός υπαλλήλου" ο οποίος έχει ήδη κληθεί σε απολογία.

Θυμηδία προκάλεσε σύμβουλος της διοίκησης στην προσπάθειά του να πλήξει την αξιοπιστία του "ακτιβιστή" (όπως στο παρελθόν κατ' επανάληψη έκαναν και οι πρώην διοικούντες) και παράλληλα να αμβλύνει τις ενδεχόμενες ευθύνες της υπεύθυνης για την οργάνωση των κηδειών του γραφείου τελετών της Τουριστικής. Αυτοαναιρέθηκε δημιουργώντας απορία στους συμβούλους που από τη μια άκουγαν πως η κα Κωνσταντινίδου ("κυρία" αναφέρεται στη συζήτηση - ανώνυμα ....) δεν είναι υπεύθυνη κι από την άλλη εξηγούσε πως είναι υπεύθυνη για την οργάνωση κηδειών της Τουριστικής. Ορθά υπενθύμισε η κ. Ζαριφέ την αυτοαναγόρευσή της εν λόγω κυρίας σε "υπεύθυνη Κοιμητηρίων" όταν έδινε συνεντεύξεις στα κανάλια τον περασμένο Σεπτέμβρη για ανάλογη περιπλοκή που δημιουργήθηκε στα νεκροταφεία της Περαίας.

Πάντως το δημοσίευμα του ακτιβιστή και η ερώτηση που τέθηκε από τον κ. Κουζινόπουλο, στάθηκε η αφορμή να γίνει μια σημαντική συζήτηση για τα νεκροταφεία και να απευθυνθούν συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο προς τα δύο μέλη της Συμπολιτείας κκ Αντώνη Παρταλιό και Θοδωρή Τζίνα για την εισήγηση αναμόρφωσης των κοιμητηρίων Επανομής (δείτε εδώ). Παράλληλα εκφράστηκε και η προσπάθεια που καταβάλλεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπαρχόντων και την διεύρυνσή τους σε παράπλευρα οικόπεδα. Ακόμη έγινε επίθεση του Δημάρχου στην πρώην διοίκηση που άφησε "προς εκμετάλλευση" τις ταφές στα χέρια ιδιωτών, κατάσταση που κατά το τετράμηνο της διοίκησής του έχει αλλάξει.

Ακούστε όλη τη συζήτηση που έγινε στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ:
  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο σύμβουλος της διοίκησης με την παρέμβασή του κατάφερε να αφήσει "άστεγες" όλες τις έννοιες που αποπειράθηκε να διευκρινήσει. Τα "ψεύδη" και οι "ανακρίβειες" που επιλέχθησαν από τον "οπλισμό" των κατηγοριών του, στον οποίο είναι αιχμάλωτος από την προεκλογική ακόμα περίοδο, το μόνο που πέτυχαν είναι να τον οδηγήσουν σε αντιφάσεις εξασφαλίζοντάς του μια "ΗΤΤΑ" του λόγου μέσω του αντίλογου που ατυχώς επεδίωξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.