Το εύλογο και αυτονόητο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για την καλύτερη δυνατή κτιριακή κατάσταση του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας και των περιφερειακών ιατρείων που καλύπτει αυτό, όπως εκδηλώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Νίκο Τσουρού - Μπουγιούκα, προκάλεσε την έκδοση και δημοσιοποίηση ευχαριστήριας επιστολής του διευθυντή του κ. Αθανασίου Συμεωνίδη. Μάλιστα το θετικό για όλους τους κατοίκους είναι η έκφραση από μέρους του της διάθεσης να βοηθήσει τα προγράμματα  στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου (που ελπίζουμε τάχιστα να αναπτυχθούν).

Η επιστολή του κ. Συμεωνίδη:
  
Κύριε Δήμαρχε,
   Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία σας, τόσο στην κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας, στη συντήρηση των υποδομών του, όσο και στη συνεχή υποστήριξή σας στο έργο που επιτελεί το Κ.Υ., στο φάσμα της υγειονομικής του ευθύνης. 
   Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας επισκέφθηκε τους χώρους του Κ.Υ., κατέγραψε τις ανάγκες για συντήρηση των αντιπλημμυρικών δομών στον αύλιο χώρο και ανταποκρίθηκε άμεσα. 
   Η ολοκλήρωση των εργασιών της ανακαίνισης του Περιφερειακού Ιατρείου της Αγίας Τριάδας ήταν καθοριστική, προκειμένου για την εύρυθμη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των ασθενών. 
   Κύριε Δήμαρχε, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία που αφορά σε θέματα προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας σε όλα τα Δ.Δ. του Δήμου και κάθε συνέργεια στην υποστήριξη των κοινωνικά ευάλωτων και οικονομικά ευπαθών ομάδων των δημοτών του Δήμου μας.
   Ευχαριστούμε και πάλι θερμά.
                                                     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 
(Τ.Σ.) υπογραφή               
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.