Από την ιστοσελίδα του Channel 4 News, πληροφορούμαστε το βέτο που θέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο νομοσχέδιο για την Ανθρωπιστική Κρίση που εισάγεται για συζήτηση και ψήφιση αύριο στην Ελληνική Βουλή. Το «νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση» που παρέχει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για ορισμένα νοικοκυριά, και αντιμετωπίζει την φτώχεια μεταξύ των εξαθλιωμένων Ελλήνων αποτελεί ανάσα ελπίδας για τους κατατρεγμένους από την λαίλαπα του μνημονίου. Με μια ανακοίνωση όπως αναφέρεται ο Decland Costello, διευθυντής της Διεύθυνσης της ΕΚ για οικονομικά και δημοσιονομικά θέματα παραγγέλλει στη ηγεσία της κυβέρνησης της στην Ελλάδα να σταματήσει. Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση λίγο μετά που ο Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε για συνομιλίες στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, και ενόψει της κρίσιμης απόφασης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για την αποκατάσταση του δανεισμού των ελληνικών τραπεζών. Η επιστολή του κ Costello λέει: ". Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μας χθες το βράδυ, αναφέρατε την προγραμματισμένη ψήφιση του κοινοβουλίου αύριο του νομοσχεδίου «ανθρωπιστική κρίση». Γνωρίζουμε επίσης και άλλες πολιτικές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένου νόμου για τις δόσεις που ετοιμάζεται να πάει στο κοινοβούλιο σύντομα. Σας ζητώ επίμονα να προηγηθούν διαβουλεύσεις πολιτικής πρώτα, και να υπάρχει συνοχή με τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν και να αποτελέσουν ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο πακέτο. Αν παρ' όλα αυτά ΚΑΝΕΤΕ διαφορετικά σημαίνει ΟΤΙ προχωράτε μονομερώς με ένα  αποσπασματικό τρόπο που δεν συνάδει  με τις δεσμεύσεις  που έχουν αναληφθεί, στις 20 Φεβρουαρίου ».

Σχόλιο αναγνώστη:

"24 ωρες πριν την ψηφιση το βετο αυτο αποτελει πραξη εξευτελισμου ΑΛΛΑ επισης μας δινει την δυνατοτητα εμας να αντιληφθουμε -απο τον τροπο αντιδρασης της κυβερνησης- την "δημιουργικη ασαφεια" και τις πικρες αληθειες της ... διαπραγματευσης...! Φοβαμαι πως υπαρχουν 2 αντιφατικες συμφωνιες. Η Εξωτερικη και η της εσωτερικης καταναλωσης ..."
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το πραγματικό του όνομα είναι Decland Costello Trompas ! Όταν αναφέρεται στην Ελλάδα υπογράφει μόνο ως Decland Costello. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.