Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών θα είναι παρούσα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου την Μ.Τετάρτη (08/Απρ/2015) και ώρα 15:30.Ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών απαιτεί την συνεχή επαγρύπνησή μας καθώς δεν αναρτάται εγκαίρως πινάκιο με τα ακινητα που εκποιούνται σε αντίθεση με τα ειρηνοδικεία του λεκανοπεδίου Αττικής και ανεξάρτητα από το εάν διάγουμε την εβδομάδα των Θείων Παθών καθώς η συγκεκριμένη ημέρα δεν είναι αργία.


Η Λαική Στάση Πληρωμών πιστή στο εβδομαδιαίο της ραντεβού των δύο τελευταίων χρόνων καλεί όλους τους πολίτες με την παρουσία τους,την Μ.Τετάρτη (08/Απρ/2015) και ώρα 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρητης, να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά την κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική Λαϊκή συνέλευση της Λ.Σ.Π.
ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08/Απρ/2015 και ώρα 15:30 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!
ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.