Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

Η φωτιά εκδηλώθηκε ξαφνικά χθες (6.5.15) στις 8.30 μ.μ.
Ο χώρος στάθμευσης των απορριμματοφόρων και φορτηγών του Δήμου – ακάλυπτος και δίπλα ακριβώς από τα κοιμητήρια της Α. Περαίας – ήταν, δυστυχώς όπως αποδεικνύεται  συγχρόνως και χώρος (πρόχειρης;) εναπόθεσης ξύλων και ξερόκλαδων, που είχαν περισυλλεγεί και από τα κλαδέματα δένδρων της περιοχής.
Η έγκαιρη επέμβαση με 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 15 πυροσβέστες, περιόρισε και μετά από προσπάθειες περ. 2 ωρών κατέσβησε την φωτιά, ενώ πυροσβεστικά αεροπλάνα επόπτευαν μόνον μέχρις ενός σημείου την επιχείρηση.
Οι ζημίες περιορίζονται στην παντελή καταστροφή ενός σάρωθρου οχήματος, που οι αρμόδιοι λένε ότι ήταν ούτως ή άλλως για απόσυρση, λόγω ασύμφορου κόστους επισκευής.
Φυσικά έντονη ήταν και η ανησυχία των συνδημοτών για μια πιθανή επέκταση της φωτιάς  στα κοιμητήρια.
Υπάρχει διάχυτη η υποψία για εμπρησμό.
Ευελπιστούμε μετά το γεγονός, ότι η Δημοτική Αρχή θα μεριμνήσει καταλλήλως ώστε η αποκομιδή και εναπόθεση των ξερόκλαδων, θα γίνεται από δω και πέρα σε καταλληλότερους χώρους και μακριά από κατοικημένες περιοχές.
Σήμερα (7.5.15) διαπιστώσαμε ότι από νωρίς το πρωί ο τόπος καθαρίστηκε πλήρως από τα αποκαϊδια.
Δείτε το σχετικό μας βίντεο 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.