ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PRO -RATA: ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 45% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Η Iskra αναδημοσιεύει χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αξιοπιστία τους, ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρίας Pro-Rata, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του ρ/σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» μεταξύ 4 και 6 Μαΐου και αφορά τη στάση των πολιτών απέναντι στις οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις.
Στο ερώτημα αν η ελληνική οικονομία ωφελήθηκε από το ευρώ, αρνητικά απάντησε ένας στους δύοερωτηθέντες (50%), ενώ 44% απάντησε ότι η οικονομία ωφελήθηκε. Στο ερώτημα αν είναι δυνατή η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας εκτός ευρώ, το 45% των πολιτών απαντά θετικά ενώ το 48% απαντά αρνητικά.
Όσον αφορά το ερώτημα του τί πρέπει να ακολουθήσει στο ενδεχόμενο μη επίτευξης συμφωνίας με τους «θεσμούς», οι μισοί ερωτηθέντες (50%) δήλωσαν ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την αποδοχή ή όχι των όρων των δανειστών, ένας στους πέντε  (21%) απάντησε ότι πρέπει να γίνουν αποδεκτοί οι όροι των δανειστών και 15% απάντησε ότι πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές14% των ερωτηθέντων δήλωσε άγνοια ή δεν απάντησε (ΔΞ/ΔΑ).
Πατήστε εδώ για να δείτε όλους τους πίνακες της δημοσκόπησης (ανοίγει νέο παράθυρο).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.