του πιτσιρίκου

Είναι πολύ ωραία όλα αυτά με τις ηρωικές μάχες που δίνουν τα παλικάρια μας στις Βρυξέλλες. Εγώ φοράω φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που γράφει στην πλάτη «Τσακαλώτος». Οέ, οέ-οέ-οέ!

Δεν θυμάμαι καμία ελληνική κυβέρνηση που να μην δίνει «ηρωικές μάχες». Είδαμε πού κατάντησε την χώρα ο πολύς ηρωισμός.

Χτες, έγραψα στα social media το εξής:

«Κορόιδα πιαστήκαμε. Αν είχαμε κάνει κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ το 2009, θα ήμασταν έξι χρόνια σε διαπραγματεύσεις, και ούτε χρεοκοπία, ούτε Μνημόνια.»

Βέβαια, τα ψέματα και οι ηρωισμοί κάποτε τελειώνουν, και επιστρέφουμε στην πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα που δεν έχει τίποτα το ηρωικό αλλά μόνο χρέη και λογαριασμούς. Και υποταγή.

Προφανώς, η συμφωνία έχει γίνει και το μόνο θέμα τώρα είναι πώς θα πλασαριστεί στα χάπατα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όλη η προσπάθεια τώρα είναι το πώς θα παρουσιαστεί η ελληνική κυβέρνηση να μην έχει άλλη επιλογή, οπότε, τι να κάνει η κακομοίρα, θα υπογράψει.

Ίσως χρειαστεί και ένα μικρό σόου με τις τράπεζες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να γίνει κατανοητό πως η Ελλάδα δεν έχει καμία άλλη λύση.

Πάμε για την Τελική Λύση.

Η Τελική Λύση για την Ελλάδα.

(Με την βεβαιότητα πως αυτή τη φορά τα πειραματόζωα θα αντιδράσουν.)

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.