Επανέφερε σε λειτουργία την σελίδα του ARKAS -The Original Page στο FB, ο ΑΡΚΑΣ μετά την ανακοίνωση και προσωρινή αναστολή της  που είχε αποφασίσει ο γνωστός σκιτσογράφος, μετά από επιθετικά σχόλια που έγιναν για σκίτσο το οποίο αναρτήθηκε στη σελίδα του. 
Το γεγονός προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις και ήδη τα social media κατακλύζονται από μηνύματα συμπεράστασης προς τον άνθρωπο που έχει ταυτιστεί με τη λέξη χιούμορ. 

Μ'αυτή την ανάρτηση έγινε η αναστολή:
Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB

Σε δεύτερη ανάρτηση σημειώνεται: «Στο κλίμα της πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε».

Και με το ακόλουθο ποστάρισμα η σελίδα επανήλθε:
Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς...

Ήδη κυκλοφορούν φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει έρευνα για παραποίηση των πρωτότυπων σχεδίων του Αρκά.

Μπορείτε εύκολα να μπείτε στην σελίδα και να παρακολουθήσετε πως η βλακεία και ο φανατισμός σε επίπεδο facebook έχει ξεπεράσει τα όρια, αφού κρίνουν από ένα σκίτσο τον ιδιαίτερα πνευματώδη Έλληνα σκιτσογράφο μας.
 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.