Κύριε Τσίπρα...

Όπως καταλάβατε από την τριβή σας με την νεοφιλελευθερη πολιτικοοικονομικη ελίτ της υποτιθεμενης ευρωπαϊκής ένωσης, λύση μέσα σε αυτό το σαθρο οικοδομημα για την χώρα μας, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει.Δεν σας κρύβω, ότι μετά την ενημέρωση μου για τις ελληνικές προτάσεις, απογοητευτηκα πλήρως, και το εξέφρασα σε αυτό το μέσο με σκληρή γλώσσα, βασιζομενος σε προεκλογικές ομιλίες σας.
Προσωπικά πιστεύω, πως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να σταματήσετε άμεσα την διαπραγματευση, να φύγετε από τις Βρυξέλλες, διοργάνωστε δημοψήφισμα, και αφήστε τους υποτιθεμενους ευρωπαϊκούς και υπερατλαντικους εταίρος μας να γλυφουν τις πληγές τους.εμείς πια,δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ενώ αυτοί έχουν να χάσουν, πέρα από οικονομικά μεγέθη,ακόμα και την συνοχή της ένωσης, μια και δεν είμαστε η μόνη χώρα πάνω στην οποία σοδομιζουν, εφαρμόζοντας πολιτικές που εξυπηρετούν μονοπωλια , τραπεζίτες και μεγαλοπολυεθνικα συμφέροντα εις βάρος εργαζομένων και συνταξιούχων.
και σε δεύτερη ανάγνωση μην υπογραψετε οτιδήποτε μπορεί να γίνει η ταφοπλακα των αριστερων κινηματων,που σε βάθος χρόνου θα αναστησει τα πολιτικά ραμολιμεντα της μεταπολιτευσης, που με απίστευτο θράσος σας κουνανε το δάχτυλο αυτές τις μέρες.
Πολλοί από εμάς (όπως και εγώ προσωπικά) δεν ανήκουν στον συριζα, αλλά σας ψηφισαμε με την ελπίδα, πρώτον να βγει η χώρα από την ευρωπαϊκή -γερμανική αφαιμαξη ,και κατά δεύτερον με την προσμονη να τιμωρηθουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την θέση.


ΡΉΞΗ ΤΩΡΑ!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΆΜΕΣΑ!

ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ! 

Δώστε την ευκαιρία στην αριστερά να κάνει την διαφορά, μην την σκοτώσετε υπογραφωντας δήλωση μετανοιας προς το ευρωπαϊκό φιλελευθερο κατεστημενο του βορρά.μην ξεχνάτε πως μας κοιτάνε και άλλοι λαοί της Ηπείρου, για να παραδειγματιστουν από εμάς.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας....

via George Pergantos
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.