Εσπίνιο – Πορτογαλία, 17/3: Δεκάδες αστυνομικοί κινητοποιούνται για να πετάξουν έξω από το σπίτι της τη Χουλιάνα Φερέρα (Juliana Ferrera) και τα δυο ανήλικα παιδιά της. 



Οι γείτονες και οι αλληλέγγυοι που έσπευσαν να βοηθήσουν, δυστυχώς δεν τα έβγαλαν πέρα με τις πάνοπλες διμοιρίες. 


Μετά την Ισπανία, οι μαζικές εξώσεις έχουν αρχίσει και στην Πορτογαλία, χώρες που αμφότερες υποτίθεται ότι ζουν ένα ακόμη «success story» και έχουν βγει από το μνημόνιο.  


πηγή

στην πορτογαλλία, που σέρνουν τον κόσμο για να κατασχέσουν τα σπίτια τους, χρησιμοποιούν ιδιωτικές εταιρείες και δη ξένες. Όπως στη δεη για παράδειγμα, που έχουν αναθέσει το κόψιμο του ρεύματος σε ιδιώτες.
Οι ιδιωτικοποιήσεις του δημοσίου τομέα, στην παρούσα φάση, με αυτό μόνο έχουν να κάνουν. Όχι με την ελάφρυνση του πολίτη από το βάρος του μισθού των δυ, αλλά για να κάνουν ιδιώτες (και δη ξένοι) την σκατοδουλειά.
Οι δυ έχουν τον φόβο μας (του λαού), οι ιδιώτες χέστηκαν, οι ξένοι ιδιώτες δε θα σε έσφαζαν κιόλας, αν γι' αυτό έπαιρναν και μπόνους.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.