Δείτε πως περιγράφουν την παρέμβασή τους οι αντεξουσιαστές σε ανάρτηση που ποστάρανε στο indymedia:
Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ". Παρεισφρήσαμε στην συγκέντρωση τους με την ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο "προτρέψαμε" τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε πάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαική και μια ελληνική σημαία να καίγονται βλ. φωτο) Η δράση αυτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκτροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαικά ζόμπι.  Η κρισιμότητα των καιρών επιτάσσει ετοιμότητα και εγρήγορση από τον κόσμο του αγώνα. Οφείλουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να οργανωθούμε και να δράσουμε. Να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση κράτους και καπιταλισμού. Να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι.

ΑΣΤΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.